Δρομολόγια

Θα είναι χαρά μας, πριν ή και κατά την διάρκεια του ταξιδιού, να προτείνουμε την καλύτερη ρότα για σας, η οποία εξαρτάται από την διάρκεια και την εποχή των διακοπών σας. Σενάρια και προτάσεις ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας, υπάρχουν πάρα πολλά. Αυτό εξαρτάται από τις δυνατότητές σας σαν «πλήρωμα», το προσωπικό σας γούστο και τέλος τον καιρό κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Αποσκευές – τι να φέρετε μαζί σας

Ο περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος σε όλα τα σκάφη ενδείκνυται μόνο για μαλακές βαλίτσες μικρού μεγέθους. Εξ άλλου η εμπειρία έδειξε ότι παίρνουμε πάντα πολύ περισσότερα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα από αυτά που εντέλει χρησιμοποιούμε σε μια εβδομάδα πάνω σε ένα σκάφος. Μακό μπλουζάκια - σορτσάκια – φούστες – παντελόνια, ένα ελαφρύ αδιάβροχο αντιανεμικό, παπούτσια με μαλακές σόλες και όχι με τακούνια, πετσέτες θαλάσσης, γυαλιά και καπέλο ηλίου, είναι τα απαραίτητα. Επίσης εκτός από τα προσωπικά σας αντικείμενα , αν και το σκάφος είναι «μουσικά» εξοπλισμένο, μπορείτε να φέρετε μαζί σας και τα αγαπημένα σας cd, ώστε να απολαύσετε την μουσική που σας αρέσει. Στο σκάφος υπάρχει πλήρες φαρμακείο για κάθε περίπτωση. Εάν όμως υπάρχει κάποια ειδική προσωπική φαρμακευτική αγωγή, θα ήταν καλό να την συμπεριλάβετε στις αποσκευές σας, υπολογίζοντας την ποσότητα ανάλογα με τον χρόνο του ταξιδιού. Όσον αφορά τα αντηλιακά, είναι προτιμητέα τα γαλακτώματα και οι κρέμες, γιατί τα αντηλιακά λάδια κάνουν το κατάστρωμα ολισθηρό, και κατ’ επέκταση επικίνδυνο. Τελευταίο και ίσως πιο σημαντικό, είναι να μην ξεχάσετε σπίτι σας την καλή σας διάθεση !!!!

Αρχικές Προμήθειες

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να μας στείλετε με fax την αρχική λίστα αγορών σας, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, ώστε οι προμήθειές σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, να σας περιμένουν στο σκάφος, και να κερδίσουμε χρόνο κατά την αναχώρηση. Υπάρχει φυσικά πάντα η δυνατότητα να γίνει αυτό κατά την άφιξή σας.

Τι χρειαζόμαστε από εσάς

A. Πληροφορίες άφιξης (τόπος, τρόπος και χρόνος), *πολύ σημαντικό*
Β. Αντίγραφα ιστιοπλοϊκών διπλωμάτων, εάν υπάρχουν

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας